WEBINAR GRATUIT BAC ROMÂNĂ Perspectiva narativă și cum redactez eseul pe un text narativ

Învață în doar trei pași cum să iei Bacul la Limba română cu nota maximă.

Ce vei afla dacă vei participa la webinar

MATERIALE DE STUDIU EXCLUSIVE ȘI GHIDURI DETALIATE

Acces exclusiv la resurse și materiale de studiu. Exemple de eseuri, analize literare detaliate și sfaturi de la experți.

TEHNICI EFICIENTE ȘI PRACTICE

Metode testate și strategii practice pentru îmbunătățirea performanțele la Bac, cum să abordezi subiectele dificile.

ACCES LA COMUNITATEA DE SPRIJIN

Vei putea pune întrebări și vei primi răspunsuri personalizate de la un expert în pregătirea pentru Bac, suport suplimentar în pregătirea ta.

CE PRIMEȘTI MAI EXACT

CERINȚELE DE LA SUBIECTUL AL II-LEA

Cele 4 tipuri de cerințe posibile la Subiectul al II-lea. Aplicații pe text narativ.

Subiectul al II-lea

Perspectiva narativă obiectivă/subiectivă

SUBIECTUL III. Eseul pe un text narativ

Cum scriu eseul pe un text narativ.

TIPS&TRICKS-URI

Cum învăț eseul, fără să tocesc.

CE SPUN CLIENŢII DESPRE...

,,Chiar dacă aveam baza, am simțit nevoia unui mentor care să îmi ofere feedback. Simt că am evoluat atât de mult în două săptămâni! Este ceva ce nu puteam visa niciodată."
Ionuț Cioranu
⭐⭐⭐⭐⭐
,,Mi-a fost dor să îmi placă ora de română. Cu ajutorul dvs am perfecționat mult stilul de lucru și chiar vă mulțumesc sincer."
Delia Bobe
⭐⭐⭐⭐⭐
,,Dacă nu vă întâlneam, acel talent rămânea ascuns și nu realizam cât de mult pot, deși ambiție aveam, îmi lipsea mentorul care să îmi îndrume pașii."
Daniela Matei
⭐⭐⭐⭐⭐

DESPRE MINE...

,,Sunt profesor de Limba și literatura română de  douăzeci de ani. Am gradul I, un master obținut în Istoria și Sistemul Criticii Literare, două diplome în psihopedagogia elevului și experiență în munca cu elevii.
Am meditat zeci de elevi 1:1, am realizat activități de mentorat prin organizații nonprofit în beneficiul elevilor”.
Visul meu este să fac parte din schimbarea care se impune în sistemul de educație, astfel încât să avem elevi pregătiți pentru viață și noile domenii de activitate moderne.
Am absolvit  Liceul de chimie din Târgu Mureș, profil electrotehnică.
Ulterior, am urmat Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca.
Totuși, am realizat că visul meu din copilărie a fost să devin profesor.
Astfel că, am urmat cursurile Facultății de Filologie, specializarea română-engleză din cadrul Universității Petru Maior din Târgu Mureș, apoi un master în Istoria și Sistemul Criticii Literare, devenind ulterior profesor de Limba și Literatura română.
Fac această profesie cu pasiune și drag de elevi și alături de ei, am căutat tot timpul soluții care să îi ajute în parcursul lor școlar.
Asta îmi doresc să te învăț și pe tine, facilitându-ți studiul pentru pregătirea examenului de bacalaureat la limba și literatura română

DESPRE AFACEREA/PRODUS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pregătire Personalizată și Interactivă, Creată pentru Succesul Fiecărui Elev

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Most frequent questions and answers

NU. Dacă ai decis să te înscrii la acest webinar, ai înțeles că e necesar să îți eliberezi programul și să fii prezent. Sunt profesor și, pentru mine timpul este important. Dacă am ales să ofer GRATUIT din timpul meu, informații importante pentru tine, care te vor ajuta la promovarea acestui examen, sunt sigură că , dacă ești interesat, vei fi prezent.

La subiectul al II-lea poate veni una din următoarele cerințe:

  • perspectiva narativă
  • rolul notațiilor autorului
  • modalități de caracterizare a personajului
  • relația dintre ideea poetică și mijloacele artistice

La subiectul al III-lea e necesar să redactezi un eseu de minimum 400 de cuvinte. În funcție de scrisul tău, acesta poate fi redactat pe două-trei pagini.

Există foarte multe strategii de învățare, în funcție de  stilul tău de învățare. Câteva exemple: schemele , hărțile conceptuale, înregistrarea materialului, ”colour coding” .

Un eseu de nota 10 trebuie să aibă în primul rând, o introducere, un cuprins și o încheiere. În introducere, prezinți date despre autor/operă, încadrare în curent, cuprinsul: elementele detaliate ale operei, precum: titlul, tema, moduri de expunere, conflicte, dar… ATENȚIE, în funcție de cerința fiecărui eseu. Încheierea presupune reluarea ideilor esențiale sau opinia despre ceea ce ai scris în eseu.