DESPRE DANIELA GACIȚA

 

 

 

 

Profesor de limba și literatura română de peste 20 de ani, grad didactic I, cu un master în Istoria și Sistemul Criticii Literare, două diplome în Psihopedagogia elevului, autor online, profesor Edukiwi Schoool și mamă a două adolescente.

 

 

Provin dintr-o familie de muncitori și am învățat că munca asiduă stă la baza tuturor lucrurilor și că nu e cazul să am alt vis, deoarece nu ne permiteam să urmez o facultate.

 

 

Dar, am rupt această linie, am ieșit din acest tipar. Am dat pe ascuns la Facultatea de Drept și, ca să mă pot întreține, am optat pentru cursuri de zi, dar de după-masa, iar dimineața eram învățătoare suplinitoare.

 

 

Am muncit zi și noapte la visul meu.

 

 

Abia mai târziu am urmat Facultatea de Filologie, specializarea română-engleză și am devenit profesor. Dar, așa cum m-a îndrumat profesoara mea din facultate, e necesar să treci prin fiecare etapă pentru a înțelege cum să devii un profesor bun.

 

 

Și asta am făcut. Am testat zeci de modele, am realizat sute de materiale tocmai pentru a veni în fața elevilor pregătită să le ofer exact ce au nevoie.

 

 

Azi sunt mândră de fiecare elev care a trecut prin mâinile mele și de realizările lor. Știu că am pus și eu o cărămidă la construirea visurilor lor.

 

Ce mi-am propus în cadrul acestei platforme?

Să creez cursuri valoroase pentru elevii care se pregătesc pentru examenul de Evaluare Națională și Bacalaureat la Limba română.

 

 

 

 

Ce vei găsi pe această platformă?

Cursuri, materiale, workshop-uri, webinarii cu lecții atât în format video, cât și audio.

Pentru că este o platformă încă tânără, lucrăm zilnic să venim în fața ta și cu alte materiale. Astfel,  vei putea găsi și alte cursuri sau materiale de pregătire, inclusiv pentru examenele de titularizare ale profesorilor la Limba română.

 

 

 

Pentru alte detalii sau informații, ne găsești la nr. de telefon/ whatsapp 0754941669